Stenegårds terapeuter

Hos oss möter du omtanke, kunskap och erfarenhet. Vi jobbar utifrån ett holistiskt tankesätt där kropp och själ hänger ihop. Du är välkommen till oss!

Anette Brandén

Hos Anette kan du boka massageterapeutiska behandlingar, ansiktsbehandling, bioresonans frekvensbehandling och medicinsk laser. Med sitt breda spektrum av behandlingstekniker kan hon hjälpa dig till bättre rörlighet och mindre smärta, bli avslappnad och harmonisk. Hon jobbar intuitivt och i samarbete med dig, för att du ska få den behandling du behöver.

I alla behandlingar använder hon sig av Maria Åkerbergs svenska och ekologiska produkter - det bästa för dig. Anette är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

Du hittar henne också i MÅ bra butiken!

 

Anette Brandén

070-556 70 97

ofeliamassage@telia.com

Se webbsida

Ann-Sofie Mickelsson

Hos Ann-Sofie kan du boka behandlingar som stärker upp kropp och själ. Hos henne kommer du att känna dig ordentligt omhändertagen! Hon erbjuder dig bland annat lymfmassage, spamassage, healingmassage, ansiktsbehandlingar, olika sorters kroppsbehandlingar, cryoterapi, insculpt och healing.

I alla behandlingar används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter. Ann-Sofie är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

Du hittar henne också i MÅ bra butiken!

 

Ann-Sofie Mickelsson

073-929 48 31

annsofie@formtopp.info

Se webbsida

KMJ massage & konsult

Karin M Jonsson har jobbat med massage och friskvård sedan 2001, på Stenegård har hon haft mottagning sedan 2007. Hos Karin kan du boka klassisk massage, Hot Stone massage, holistisk ansiktsbehandling och andra spabehandlingar. Maria Åkerbergs svenska och ekologiska produkter används i alla behandlingar. För Karin är det viktigt att möta varje person där den är just nu. Hon åker även ut till företag och ger massage på plats.

 

KMJ massage & konsult

Karin M Jonsson

070-691 83 20

karin.jojo72@gmail.com

Se webbsida

 

Nina Jonsson

Nina utbildade sig i Linköping 2010 till massageterapeut, vilket hon inte har ångrat! Hon arbetar med en djupgående massage, för att öka rörlighet och minska smärta. Nina anser att man får ut mest av massagebehandling när den är kontinuerlig, så hon rekommenderar att tänka långsiktigt och gå på behandling förslagsvis var fjärde vecka. Tillsammans kommer ni överens om vilket fokus behandlingen ska ha utifrån din känsla och ditt tillstånd.

Nina ser massagen som ett bra komplement till ett skönt och hälsosamt liv, och hon erbjuder även laser i sina behandlingar. Nina är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

 

Nina Jonsson

070-246 19 50

sidskogen@gmail.com

Se webbsida

Salong Luc

Moa har arbetat som frisör sedan 2003. Hennes stora passion är att färga hår, det är det absolut bästa hon vet!

Hon har även specialiserat sig på extensions och ser alltid till så att du får den perfekta looken som passar just dig!

Hennes mål är att du alltid går ifrån salongen supernöjd! Kom till Moa för att få en fantastisk hårfärg, en superhärlig hårtvätt och en skön, energifylld stund.

Varmt välkommen!

Boka din tid på www.bokadirekt.se

 

Moa Melwin

073-600 62 07

moamelwin@hotmail.com

Se webbsida