Stenegårds terapeuter

Hos oss möter du omtanke, kunskap och erfarenhet.
Vi jobbar utifrån ett holistiskt tankesätt där kropp och själ hänger ihop.
Du är välkommen till oss!

Anette Brandén

Anette är medicinsk massage- och laserterapeut, sedan 2000 har hon i sitt tycke värdens bästa arbete. Med sitt breda spektrum av behandlingstekniker kan hon hjälpa dig till bättre rörlighet och mindre smärta. Hon jobbar intuitivt och i samarbete med dig, för att du ska få den bästa behandlingen. Även ansiktsbehandlingar och andra kroppsbehandlingar finns att boka. I alla behandlingar använder hon sig av Maria Åkerbergs svenska och ekologiska produkter - det bästa för dig. Anette är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

Du hittar henne också i MÅ Bra Butiken!

 

Anette Brandén

070-556 70 97

ofeliamassage@telia.com

Se webbsida

Ann-Sofie Mickelsson

Hos Ann-Sofie kan du boka behandlingar som stärker upp kropp och själ. Hon erbjuder dig lymfmassage, spamassage, healingmassage, hotstonemassage, ansiktsbehandling, bodyscrub, healing, samt färgning av bryn och fransar.
I alla behandlingar används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter. Ann-Sofie är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

Du hittar henne också i MÅ Bra Butiken!

 

Ann-Sofie Mickelsson

073-929 48 31

annsofie@formtopp.info

Se webbsida

KMJ massage & konsult

Karin M Jonsson har jobbat med massage och friskvård sedan 2001, på Stenegård har hon haft mottagning sedan 2007. Hos Karin kan du boka klassisk massage, Hot Stone massage, holistisk ansiktsbehandling och andra spabehandlingar. Maria Åkerbergs svenska och ekologiska produkter används i alla behandlingar. För Karin är det viktigt att möta varje person där den är just nu. Hon åker även ut till företag och ger massage på plats.

 

KMJ massage & konsult

Karin M Jonsson

070-691 83 20

karinjonsson@tele2.se

Se webbsida

 

Leena Rosin

Leenas övertygelse är att vårt sätt att tänka och förhållningssätt har en stark koppling till vår fysiska och psykiska hälsa, därför är det viktigt att vi lär oss identifiera våra tankar och även att vi lyssnar på vad våra kroppar vill berätta för oss. Leena utgår från detta synsätt i alla sina behandlingar. Oavsett vilken arbetsuppgift hon står inför är respekt och integritet nycklar i hennes arbetssätt. Hon erbjuder massage, healing, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, stresshantering och meditation. Leena är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

Du hittar henne också i MÅ Bra Butiken!

 

Leena Rosin

073-807 43 78

info@leenarosin.se

Se webbsida

Nina Jonsson

Nina utbildade sig i Linköping 2010 till massageterapeut vilket hon inte har ångrat! Hon arbetar med en djupgående massage, för att öka rörlighet och minska smärta. Nina anser att man får ut mest av massagebehandling när den är kontinuerlig, så hon rekommenderar att tänka långsiktigt och gå på behandling förslagsvis var fjärde vecka. Tillsammans kommer ni överens om vilket fokus behandlingen ska ha utifrån din känsla och ditt tillstånd. Nina ser massagen som ett bra komplement till ett skönt och hälsosamt liv, och hon erbjuder även laser i sina behandlingar. Nina är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är därigenom kvalitetssäkrad.

 

Nina Jonsson

070-246 19 50

sidskogen@gmail.com

Se webbsida

Stina Andersas

Hos Stina kan du boka välgörande massage. Massagen hon erbjuder är en djupgående svensk klassisk massage, förutom att minska muskelspänningar hjälper den även till med att stimulera blodcirkulation, lymfsystem samt immunsystem. Förutom detta erbjuder Stina även en vitamin/mineralanalys som visar din personliga mineralstatus i kroppen.
Stina är legitimerad distriktssköterska med många års erfarenhet från den konventionella vården men har alltid haft intresse för komplementära och alternativmedicinska metoder. Hon brinner för naturlig hälsa på alla plan med önskan att få människor att aktivt ta hand om sig själva i förebyggande syfte.

 

Stina Andersas

070-539 26 16

stinaandersas@gmail.com

Se webbsida

StyLing Järvsö

Erica är certifierad fransstylist sedan 2014 hos Look by Linn och utför fransförlängning, lash lift och microblading. År 2017 vann hon första pris i klassen Classic Senior på SM i fransförlängning, samt kategorin "Student of the Year" hos Look by Linn. Erica arbetar effektivt med perfektion, men en ögonfransförlängning är ett hantverk som tar lite tid att utföra, och kvaliteten är viktigare för henne än snabba och mindre bra resultat. 

 

StyLing Järvsö

Erica Ling

072-219 99 85

ericaling94@hotmail.com

Se webbsida

Tomas Fransson

Tomas är legitemerad naprapat och har varit verksam inom yrket sedan 1996.
Från och med 2014 har han haft sin verksamhet i Järvsö, men tidigare höll han till i Stockholm där han bland annat jobbade för AIK Fotboll. I 19 år hade han huvudansvaret för skador, behandling och rehabilitering i herrarnas A-lag.

 

Tomas Fransson

073-250 83 66

tomas.fransson123@hotmail.com