Restaurang & Café

Ät ute! Våra matställen har anpassat sina lokaler och har stora uteserveringar. De kommer även erbjuda take away och har allt du behöver för en god och mättande picknick, snabb lunch eller långfika.

Stenegårds trädgårdspark har picknickplatser för alla. Gillar du att slå dig ner på en bänk i skuggan med en kopp kaffe eller hitta en glänta i skogen för lunchen? Kanske är du typen som vill breda ut stora filtar på gräsmattan och slå läger för hela dagen – varsågod att hitta #dinplatspåstenegård

Ekologiskt, lokalodlat, grönt och klimatsmart. Gott, hemtrevligt och nybakat. Alla kan känna sig välkomna till Stenegårds matställen oavsett om det är för en god lunch, eftermiddagshäng över en kopp kaffe eller ett glas vin, eller för att snabbt mätta små hungriga barnamagar. Från 1 november 2020 är JärvsöKlämman ny aktör i växthuset. Gårdsrestaurangen hittar ni i den västra flygeln (gula huvudbyggnaden på gården).

 

Länk till öppettider

JärvsöKlämman

Streetfood på hälsingevis!
JärvsöKlämmans signatur är den hällvarma tunnbrödsklämman – fylld med lokala matprodukter som kombineras för att ge en angenäm smakupplevelse. Brödet är vedugnsbakat på Stenegårds Tunnbrödsbageri.

Här finns något för både ung och gammal, oavsett om det blir en snabblunch i handen eller en långfika i trädgårdsparken. Våffelklämmor, kalla tunnbrödsklämmor, glass och fikabröd. Låt sig väl smaka av landskapets egna produkter.

Se öppettider här!

 

JärvsöKlämman

073-039 29 42

info@jarvsoklamman.se

Se webbsida

Gårdsrestaurangen

Vällagad mat för hela familjen!
Med en avslappnad stämning och en skön mix av maträtter; både svenska klassiker och inspiration från andra matkulturer. Fräschaste lunchen och finaste uteserveringen i Järvsö!

Pris lunchbuffé: 130 kr
Pris lunchbuffé söndagar: 135 kr

Halva priset för barn under 11 år.

Se öppettider här!  


 

Gårdsrestaurangen

070-206 16 49

jarsemal@hotmail.com

Se webbsida