Om Stenegård

- Blunda och tänk på Stenegård. Vad ser du framför dig? Ser du dig skrattande och dansande tillsammans med vänner och familj i en stor publik på en av Hälsinglands vackraste sommarscener?

Eller ser du blå himmel, björklöv och hör barnskratt och kacklande höns från en hängmatta i skogshänget. Du kanske tänker på ett auktionsfynd du gjort eller en favoritbutik som du alltid besöker.

Många minns med magen, kanske är du en av dem som minns smakerna från det lokala mathantverket eller rätterna från hela världen som serveras på gårdens matställen.

För vissa är Stenegård ett minne, en känsla. För andra en arbetsplats. Några har gården som sitt favorithäng på sommaren och tar alltid med sig besökande vänner och släkt. Andra tar med sig lunchen och njuter av en stunds återhämtning eller dukar upp en kvällspicknick med barnen i trädgårdparken.

Oavsett om det är oförglömliga teaterupplevelser, unikt hantverk eller ett efterlängtat besök hos massör, naprapat eller frisör så är Stenegård en kär plats i många människors hjärtan.

En plats som Stenegård är nästan omöjlig att sammanfatta. Här kommer vi berätta mer om gården ur olika perspektiv.

KULTURARVET STENEGÅRD

STENEGÅRD IDAG - HÅLLBARHET & SAMVERKANSTENEGÅRD SOM EVENEMANGSARENA & KULTURSCEN

ENHETEN STENEGÅRD