Tidigare evenemang

Sportlovsonsdag på Stenegård

Evenemanget har utgått

Varmt välkomna till sportlovsonsdag på Stenegård!

Onsdagen den 28 februari kan du strosa runt bland Stenegårds värmande eldar och upplysande marschaller samtidigt som du kan spana in butikerna med unika hantverk och presentartiklar från Hälsingland. Butikerna håller öppet klockan 11-18.

För de små arrangerar kulturkollektivet Upp på Botten en kostnadsfri kreativ workshop för barn i alla åldrar klockan 16-18 (drop in). Under denna workshop får du möjlighet att knåda ihop ett vaxljus i valfri form och utforma din egen ljushållare i metall. Ingen föranmälan krävs!

Varmt välkommen!

Foto: Frida Klang

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stenegård

Jazzkonsert med Trio Jutterström

Evenemanget har utgått

Lördagen den 24 februari kl. 14:00 intar Trio Jutterström den rustika gamla potatiskällaren här på Stenegård, Stenekällaren.

Trio Jutterström är en rutinerad och skicklig jazztrio bestående av Thomas Jutterström på piano, Kari Sjöstrand på saxofon och Henrik Christensen på bas. Alla i trion har varit verksamma inom jazzen i Sverige under många år, gjort mängder med spelningar i olika konstellationer. 

⌁ Evenemangsstart kl. 14:00
⌁ Evenemangslängd: 60 min
⌁ Entré vuxen - 40 kr
⌁ Entré barn/ungdom under 16 år - kostnadsfritt

 Biljetter köps via Nortic
⌁ Begränsat antal platser! Vill ni säkerställa er plats rekommenderar vi förköp.

Gårdens butiker och café håller också öppet under dagen samt att källarbaren finns öppen med fikaförsäljning inför och under konserten - fikat betalas med swish!

Med anledning av Stenegårds karaktär som kulturminnesmärkt plats är inte alla lokaler tillgänglighetsanpassade. Stenekällaren har ingen hiss eller ramp, endast trappor.


Välkommen till en svängig eftermiddag i jazzens tecken!


Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Foto: @studioisabellastahl

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stenekällaren, Stenegård

Musik på Stallet: Symbio

Evenemanget har utgått

Med vevlira och dragspel skapar duon Symbio ett magiskt samspel med unikt sound. Duon har etablerat sig internationellt som en av de ledande grupperna på den progressiva folk- & världs-musikscenen. Symbios musikaliska värld beskrivs som ett möte mellan nyskapande folkmusik och elektronisk klubbmusik, men framförallt - musik som skapar bilder och väcker känslor.

Symbio har inte bara charmat sin hemmapublik i Sverige utan har också tagit världen med storm. De har uppträtt på prestigefyllda scener runt om i världen och har fått internationellt erkännande för sin exceptionella talang och musikaliska mångfald.

Medverkande:
Johannes Geworkian Hellman - vevlira
LarsEmil Öjeberget – dragspel, kickbox

⌁ Konsertstart kl. 19:00
⌁ Konsertlängd 60 min
⌁ Entrébiljett vuxen - 160 kr
⌁ Ungdom upp till 20 år gratis
⌁ Biljetter finns att köpa här 

Konserten arrangeras av Studieförbundet Bilda Mitt med stöd av Region Gävleborg och Ljusdals kommun

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stallet, Stenegård

Sportlovsonsdag på Stenegård

Evenemanget har utgått

Varmt välkomna till sportlovsonsdag på Stenegård!

Onsdagen den 21 februari kan du strosa runt bland Stenegårds värmande eldar och upplysande marschaller samtidigt som du kan ta en smarrig fika på gårdens café och spana in butikerna med unika hantverk och presentartiklar från Hälsingland. Butikerna och Café Järvsöklämman håller öppet klockan 11-18.

För de små arrangerar kulturkollektivet Upp på Botten en kostnadsfri kreativ workshop för barn i alla åldrar klockan 16-18 (drop in). Under denna workshop får du möjlighet att knåda ihop ett vaxljus i valfri form och utforma din egen ljushållare i metall. Ingen föranmälan krävs!

Varmt välkommen!

Foto: Frida Klang

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stenegård