Teater- och slöjdläger för unga

Västra Hälsinglands Slöjdförening anordnar ett teater och slöjdläger för unga på Stenegård i Järvsö tillsammans med Studieförbundet Bilda och kulturföreningen Upp på Botten.

Succén är tillbaka! Var med om ett härligt Teater och Slöjdläger tillsammans med konstnärerna Liv och Claes. Med en saga som utgångspunkt och inspirationskälla får du prova allt ifrån improvisation, koreografi, text och sång till tillverkning av rekvisita som vi sedan använder till vår föreställning.

Lägret är helt kostnadsfritt och vänder sig till alla barn 9-12 år.

Datum:
Måndag 17 juni 10:00 - 15:00
Tisdag 18 juni 10:00 - 15:00
Onsdag 19 juni 10:00 - 15:00

Lunch: Slöjdföreningen bjuder på lunch på Gårdsrestaurangen på Stenegård. Eventuella allergier meddelas till upppabotten@gmail.com

ANMÄLAN
Anmälan sker via Bildas hemsida

Om lägret är fullt så kan du ställa dig på kö genom att mejla: upppabotten@gmail.com. Ange barnets namn, personnummer samt kontaktpersonens mobilnummer. 

 

Mer om Liv och Claes:
Liv Meijer Nordgren är utbildad inom fysisk teater i Vasa, Finland. Har senare arbetat som skådespelare på institutionsteatrar och i frigrupper. Liv har en lång erfarenhet av att undervisa barn och vuxna och har tillverkat rekvisita/scenografi i samband med flera teaterproduktioner.

Claes Johansson använder sig av många olika material och tekniker för att skapa konstverk och scenografi. Han har arbetat som lärare i grundskolan och har gedigen erfarenhet av att leda workshops för barn och unga.

Frågor besvaras av Claes Johansson: 073-6417711.

Lägret arrangeras av: Västra Hälsinglands Slöjdförening, Studieförbundet Bilda och Upp på Botten

Datum:

Plats: Stenegård

Tillbaka