Sy tenntrådsarmband - helgkurs

Välkommen till en inspirerande kurs i att sy tenntrådsarmband med Västra Hälsinglands Slöjdförening i samverkan med Studieförbundet Bilda.

Under två dagar får vi möjlighet att lära oss sy tenntrådsarmband. Vi kommer att starta med att sy ett tenntrådsarmband där vi lär oss grundteknikerna. Därefter kan du med hjälp prova på olika tekniker och skapa egna modeller. 

Kursledaren Margit Kristoffersson har lång erfarenhet av slöjd och tillverkar hantverk av kvalitet. Allt kursmaterial köps på plats och kostnaden för ett startkit är 150 kr. Startkitet innehåller allt material du behöver för ett tenntrådsarmband. Det kommer att finnas möjlighet att köpa material utöver startkitet såsom skinnremsor, tenntråd, nålar, skinnsnodd, renhornsknapp, svart falsk sentråd. Om du har egen tråd eller eget skinn får du gärna ta med det. Verktyg finns att låna men har du verktyg som sax, radiotång, fingerborg, synål storlek nr 10, skärnål nr 9 eller nr 7 kan du ta med det.

Har du frågor om innehåll kan du kontakta kursledaren Margit Kristoffersson, 070-327 86 68 eller margitk.se@gmail.com

- Inga förkunskaper krävs.
- Lunch ordnar deltagarna själva. Kyl och micro finns i lokalen.

Datum
Lördag 18/11 kl.10-16
Söndag 19/11 kl.10-16

Kursavgift: 1500 kr för medlemmar och 1800 kr för icke medlemmar. Att bli medlem kostar 150 kr/år och det gör du via www.hemslojden.org. Välj Västra Hälsinglands Slöjdförening som lokalförening. 

Anmälan: Sker via Bildas hemsida. Begränsat antal platser. 

För frågor om avgift, kontakta Frida Edman, 070 – 819 13 03 eller fridaedman90@gmail.com

Ett mail med bekräftelse på anmälan samt info om betalning skickas ut av slöjdföreningen före kursstart.

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stallet, Stenegård.

Tillbaka