Sofia Karlsson - Jubileumskonsert "Svarta ballader"

Under 2023 höll Sofia Karlsson jubileumskonserter där hon framförde albumet “Svarta ballader” runt om i landet. Nu fortsätter hon med dessa konserter under 2024 och den 28 juli intar hon scenen på Hälsinglands Träteater här på Stenegård.

⌁ 28 juli 2024
⌁ Insläpp: kl. 17:30
⌁ Evenemangsstart: kl. 19:00
⌁ Speltid: 90 min
⌁ Biljett parkett: 450 kr
⌁ Biljett läktare: 425 kr
⌁ Barn under 13 år endast i målsmans sällskap.
Biljetter finns att köpa här

Bar och plocktallrik:

Gårdsrestaurangens bar med försäljning av öl, vin, kaffe, fikabröd, mackor och dryck finns vid Hälsinglands Träteater innan konsertstart. Baren öppnar i samband med insläpp 17:30.

Du kan även förbeställa en plocktallrik. Plocktallriken finns i två varianter, Charktallrik (svensk chark med tillbehör) och Osttallrik (ostar från Jarseost med tillbehör), och förbeställs när du köper din biljett i Nortic. Plocktallriken kostar 165 kr/person.

Om Sofia Karlsson:
Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker. Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige.

Hur beskriver Sofia själv sin jubileumsturné?
”Jag har aldrig gjort en uppföljare till albumet “Svarta ballader”. Den skivan är min enda och stora kärleksförklaring till Dan Anderssons dikter och verk. Han är min käraste poet och också en del av mitt liv, min tradition och min familj i generationer bakåt. Han är de utsattas poet, skogarnas poet och de karga markernas diktare. Det blir ett kärt återseende att göra albumet på scen igen.”

Foto: AnnaReet Gillblad

Datum:

Tid:  - 

Plats: Hälsinglands Träteater, Stenegård

Tillbaka