"OM INTE DU FANNS" - nyskriven musikteater baserad på Lill-Babs låtar

En nyskriven, fristående, musikteater som är en fortsättning på publiksuccén “Vänta Inte”. Manus är baserat på innehållet i ett 30-tal av Lill-Babs låtar som har vävts ihop till en handling. 

Handlingen utspelar sig i nutid på det anrika Järvsö Pensionat där ägaren Helmer sedan ett år tillbaka blivit sambo med Helga och hennes tvillingdöttrar. Nya gäster kommer in på pensionatet och en del ställer till det mer än någonsin. Att pensionatet har haft Antikrundan på besök och värderat en tavla till fem miljoner gör det än mer intressant för vissa besökare. Besökare från storstaden möter ortsbefolkningen. Olika åsikter om hur livet ska levas krockar med varandra. Missförstånd och svartsjuka. Precis som alltid när människor möts uppstår känslor som kärlek, sorg, svek, medkänsla, misstänksamhet och vänskap. För en del tar livet en ny vändning. 

Med livemusik, teater, dans och sång hoppas vi kunna bjuda på en föreställning som får dig att skratta, känna igen dig, tänka efter och njuta av stämningsfull Lill Babs-musik!

Föreställningen spelas på Träteatern på Stenegård. På gården finns även Lill-Babs Museum vilka teatern har ett tätt samarbete med.  

Premiär 1 juli och spelas t.o.m 11 juli 2023.
Biljetter kommer att släppas i slutet av mars. 

Datum:

Plats: Träteatern, Stenegård

Tillbaka