Järvsö Hembygdsförenings JULMARKNAD!

Välkommen till en traditionell julmarknad med kvalitetsprodukter!
Andra advent den 4 & 5 december kl 11-16. 

Järvsö Hembygdsförening bjuder in till marknad med hantverkare inne på Träteatern och ute på gården.

Järvsö Julmarknad erbjuder mat och hantverk från hela Hälsingland där många hantverkare från trakten säljer sina alster, bland annat hemstöpta ljus, lingonriskransar, hemstickat, trähantverk och mycket mer. Som traditionen bjuder blir det också mat och fika samt musikunderhållning med spelmän och tomten som kommer på besök. Stenegård håller öppet under helgen med butiker och matställen, Lill-Babs museum bjuder på entrén.


Ny matmarknad med lokal mat
Förutom genuint hantverk i Träteatern bjuder vi i år in till en lokal matmarknad med utvalda producenter där du kan hitta allt från grönkål, hemgjorda korvar och ostar nybakat bröd, Järvsös egen äppelmust, glögg och mycket mer.

Dans i snön med Tobias Carlsson - lördag kl. 13:30 samt kl. 14:30.
En stor nyhet för året är också att vi får besök av dansaren Tobias Carlsson som tillsammans med Camp Järvsö bjuder upp till dans utomhus för dig som besöker julmarknaden
Vi ser fram emot en fin helg för hela familjen och flera tusen besökare i ett vintervitt Järvsö. Välkomna att fira in första adventhelgen med oss!

Träffa Tomten i lusthuset - lördag och söndag kl. 12-14.

Häst och släde - lördag och söndag kl. 12-15.

Ponnyridning - lördag kl. 12-15.

 

COVID-INFORMATION:

Kom ihåg att hålla avstånd och var rädda om varandra. Vaccionationsbevis kontrolleras endast på Träteatern (gäller ej barn/ungdomar under 18 år). Här kan du se mer detaljerad information.

 

Välkommen önskar Järvsö Hembygdsförening.

 

 

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stenegård

Tillbaka