Hemberedskap - Gräv där du står!

I en värld fylld av osäkerhet står Sveriges krisberedskap i fokus. Likaså hur vi kan stärka vår hemberedskap och självhushållning. Välkommen till en inspirerande föreläsning som tar dig bortom teorin. Patrick Sellman delar med sig av historiska perspektiv och konkreta råd för att du ska kunna bli bättre förberedd. Kort sagt - hur du, genom att gräva där du står, kan uppnå större kontroll, trygghet och självständighet. Detta samtidigt som du bidrar till samhällets totala beredskap och förmåga att hantera kriser och katastrofer.

⌁ 7 maj 2024 | Stenegård, Järvsö
⌁ Insläpp: kl. 17:30
⌁ Evenemangsstart: kl. 18:00
⌁ Pris: Kostnadsfritt
⌁ Speltid: 2 timmar + paus och diskussion
⌁ Fika finns att köpa i pausen - betalas med swish!
⌁ Förboka din plats - begränsat antal!
⌁ Förboka din plats här

OBS! På grund av det höga trycket på förbokningar har vi bytt lokal till Hälsinglands Träteater! Där kan det vara lite kyligt och därför rekommenderar vi er att klä er varmt!

Om Patrick Sellman
Patrick Sellman har arbetat som yrkesofficer under kalla kriget och är idag folkbildare, småbrukare och biodlare. Om du är nyfiken på Patrick redan nu – leta fram podcasten “I väntan på katastrofen”. Där pratar Patrick och Kalle Zackari Wahlström om hur du förbereder ditt hushåll inför kris och katastrof.

 

Föreläsningen arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda

Datum:

Tid:

Plats: Hälsinglands Träteater, Stenegård

Tillbaka