En magisk afton med Johan Ståhl

En av världens bästa magiker, Johan Ståhl, gör familjeföreställning på Stenegård i sommar.  

Låt dig överraskas av det oväntade - en magisk upplevelse där omöjligheter varvas med roligheter och publiken vävs in en minnesvärd verklighetsflykt. Denna familjeföreställning har framförts i olika versioner världen över och slipats fram under hela Johans långa och framgångsrika karriär. Tankeläsning och fingerfärdighet blandas med lättsam humor och en stor del publikmedverkan. Det är en föreställning som fungerar lika bra för 7-åringar som för 90-åringar.

 

⌁ 17-19 juli 2024 | Stenegård, Järvsö
⌁ Insläpp: kl. 18:00

⌁ Evenemangsstart: kl. 19:00
⌁ Speltid: 90 min
⌁ Biljett parkett vuxen: 265 kr
⌁ Biljett parkett barn/ungdom t.om. 17 år: 175 kr
⌁ Barn under 13 år endast i målsmans sällskap.

⌁ Biljetter finns att köpa här

 

Om Johan Ståhl
Johan Ståhl har i mer än 25 år arbetat som professionell magiker och har också utmärkt sig som en av de bästa i världen. Han har kommit 2:a och 3:a vid världsmästerskapen i trolleri och vunnit svenska, nordiska och italienska mästerskapen. År 2021 vann Johan även det välsedda underhållningsprogrammet Talang i TV4.

”När jag fyra år såg jag en trollkarl för första gången. Det var som om en helt ny värld öppnade sig för mig. En värld där allt omöjligt helt plötsligt blev möjligt. Jag visste vad jag ville bli. ”, säger Johan Ståhl.

Johan har sedan debuten turnerat runt jorden åtskilliga varv, bland annat i London, Paris, Las Vegas och på mytomspunna ”The Magic Castle” i Hollywood, där han gjort över 140 föreställningar.

Att se Johan trolla, förtrolla och förbrylla dig är alltid en minnesvärd upplevelse. Det är professionellt, storslaget och mycket underhållande. Barnen har lika kul som föräldrar eller mor- och farföräldrar.

 

Foto: Olav Holten

Datum:

Tid:  - 

Plats: Hälsinglands Träteater, Stenegård

Tillbaka