Countrykonsert med Emma Svensson

Lördagen den 17 februari kl. 14:00 intar Emma Svensson den rustika gamla potatiskällaren här på Stenegård, Stenekällaren.

Emma Svensson har sina rötter i Ljusdal och har blivit känd som "Hälsinglands Countrydrottning". När hon var 19 år reste hon själv till Nashville och sedan dess har hon varit där flera gånger och spelat live, skrivit musik och samlat inspiration. Under de senaste åren har hon även spelat på några av Nordens största countryfestivaler, haft fullspäckade sommarturnéer och nu intar hon Stenekällaren hos oss på Stenegård.

En konsert med Emma innehåller kraftfulla texter med upplyftande musik i countryns anda. Hon varvar musiken med sina personliga historier och ger publiken en chans att verkligen lära känna henne.

⌁ Evenemangsstart kl. 14:00
⌁ Evenemangslängd: 60 min
⌁ Entré vuxen - 40 kr
⌁ Entré barn/ungdom under 16 år - kostnadsfritt

Biljetter köps via Nortic
⌁ Begränsat antal platser! Vill ni säkerställa er plats rekommenderar vi förköp.

Gårdens butiker och café håller också öppet under dagen samt att källarbaren finns öppen med fikaförsäljning inför och under konserten - fikat betalas med swish!

Med anledning av Stenegårds karaktär som kulturminnesmärkt plats är inte alla lokaler tillgänglighetsanpassade. Stenekällaren har ingen hiss eller ramp, endast trappor.

Välkomna på en intim countrykonsert i Stenekällaren med Emma Svensson!

Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda.

 

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stenekällaren, Stenegård

Tillbaka