Carolafesten - 40 år sedan Främling

22 juli 2023 kan vi glatt meddela att Carola intar scenen på Stenegård i Järvsö. När Carola firar 4 decennier står popen självklart i centrum och hyllas därför hela sommaren med flera konserter runt om i landet.

Välkommen till Carolafesten med allas våra älskade hits som ni inte vill missa!

Pop – en kärleksförklaring till pop, sommar och folkfest

1983 stod en då 16-årig Carola i Palladium i Malmö på Melodifestivalens scen och framförde för första gången “Främling” live. Resten är historia och 2023 är hon redo att fira låten som förändrade hennes liv. I december släpptes Carolafesten på Avicii Arena, en konsert som sålde slut på nolltid. Hyllningen till popmusiken börjar där och fortsätter sen ut i sommaren med en stor Nordenturné. Låtarna i fokus är hennes tre vinnarlåtar i Melodifestivalen ”Främling”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet”. Men de kommer samsas med minnen från hela hennes karriär såsom mötet med Rod Stewart som Carola sjöng ”I Am Sailing” tillsammans med i LA. Vi kommer självklart även att för höra oförglömliga poppärlor från hennes egen låtskatt som “Säg mig vad du står”, “På egna ben”, “Gloria”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Tommy tycker om mig”, ”Så länge jag lever”, ”När löven faller” och ”Genom allt”.

Totalt blir det 15 stopp och folkfest med konserter i städer som Stockholm, Oslo och Malmö samt fantastiska sommarscener runt om i hela Sverige.

INFO STENEGÅRD

  • Åldersgräns Alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-12 år) som kan väljas efter att du valt minst en ordinarie 18+ biljett. Barn under 13 år måste gå tillsammans med betalande vuxen (18+ år).

  • Medtag egen sittplats. Vi rekommenderar filt, brassestol eller sittunderlag.

  • Medhavd alkohol är EJ tillåtet

 

Biljetter släpps söndag 26 februari kl 20.00 på carolafesten.se

Datum:

Tid:

Plats: Stenegård i Järvsö

Tillbaka