SPORTLOVSÖPPET!! Ta en dagsutflykt till Stenegård!

Gör ett besök även på "Lillsia" (Lillsidan) i Järvsö och upplev Hälsinglands enastående kulturlandskap med sina hälsingegårdar som vilar i vinterskrud längs med Ljusnans dalgång. Stenegård ligger på höjden invid älvbron alldeles intill Båthamnen där Skridskoleden startar.

Unna er en grön, fräsch lunch eller en gofika med varm choklad eller nybryggt kaffe i lugnet på Gårdsrestaurangen där Monica med personal tar hand om er. Ta en skön promenad runt i den vinterfina trädgården som är en perfekt plats för spontan snölek. I Gårdsbutiken finns ett stort utbud av handgjorda silversmycken av Anna Maria Öberg samt lokalt hantverk och kläder. I Världsarvscentrum kan du lära dig mer om Världsarvet Hälsingegårdar i utställningen och i Lilla Världsarvsbutiken finns lokalt hantverk, utvald design och bra leksaker - vi fokuserar på hållbara material och bruksföremål till hemmet. I MåBra-butiken finns ett brett sortiment av svensk ekologisk hudvård, skönhetsprodukter samt vitaminer och mineraler mm.

Det går också fint att hyra långfärdsskridskor hos Upplev Järvsö för att testa Skridskoleden Järvsö, de har fyllt på lagret med pjäxor och långfärdsskridskor. Boka genom att ringa eller skicka ett sms till 070-255 58 16. (Endast öppet enligt överenskommelse/bokning).
Passa på att lära dig åka långfärdsskridskor då Upplev Järvsö anordnar nybörjarturer på isleden! Läs mer HÄR.


Låt någon av proffsen hos Rättarbyggnadens Terapeuter ta hand om dig – de ger behandlingar för kropp och själ!
Länk HÄR.


Varmt välkommen till Stenegård!

Läs mer HÄR


Gårdsrestaurangen, Gårdsbutiken
 och Världsarvscentrum med Lilla världsarvsbutiken har öppet kl 11-15. MÅ Bra Butiken har öppet vardagar kl 11-15.

Varmt välkommen till Stenegård!

Datum:

Tid:  - 

Plats: Stenegård

Tillbaka