Lyskväll med Sofia Karlsson - Live på Stenegård!

Lyskväll med Sofia Karlsson - Live på Stenegård!

 

Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker. Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige. Sofia har genom åren vunnit fyra Grammispriser i Sverige och en i Danmark. Därtill har hon vunnit flera andra utmärkelser och priser samt flertalet nomineringar till såväl Grammis- som Manifestgalan, där albumet “Guitar Stories” från 2019 var det senaste att bli nominerat i kategorin folkmusik/visa. Sofia Karlsson har också samarbetat med artister såsom Rebecca Törnqvist, Svante Thuresson, Rikard Wolff och inte minst Martin Hederos

 

Hela gården och trädgården är upplyst med eldar och marschaller, öppet för alla som vill njuta av en magiskt vacker avslutning på sommaren! 

Öppet med mat och dryck på Gårdsrestaurangen kl 11:00-20:00 (OBS! Förbokning efter kl 16!) och Järvsöklämman kl 11:00-ca 21:30.

Efter konserten är hela gården och trädgården upplyst med eldar och marschaller.

Sofia Karlsson live på Stenegård
När: 28 augusti
Dörrar: 18.00
Konsertstart: 19.30
Var: Träteatern Stenegård, Järvsö

Köp biljetter här!

 

Datum:

Tid:

Plats: Träteatern Stenegård

Tillbaka