Kurs: Res med rösten!

Vi utforskar rösten med övningar, lekar och sånger från olika kulturer och sammanhang samt provar på mer ”meditativ sång”. Även folkvisor och lockrop (kulning) kommer vi att beröra. Under den sista träffen planeras en utflykt där vi får möjlighet att sjunga och ”ropa” i skogen som en trevlig avslutning av kursen.

Att upptäcka sin röst, våga följa den och uttrycka sig genom den kan liknas vid en inre resa men också en resa ut i ett musikaliskt landskap av gemenskap, ro och glädje.

Fem söndagar med sång för alla!

Ledare: Julia Woxberg
Datum: Söndagar kl 15:00-16:30 mellan 24 mars - 5 maj
Plats: Stallet, Järvsö (även i Delsbo Tingshuset samma datum men kl 19:00-20:30)
Kostnad: 800 kr för fem tillfällen


Anmälan och mer information: Julia Woxberg, info@woxhjulia.se eller telefon 076-211 86 21

Sista anmälningsdag 10 mars!


"Jag har tidigare hållit i liknande kurser ”Frigörande Sång” som har uppkommit efter alla de oräkneliga kvällar jag satt och ”jammade” med folk av alla de slag i en kyrka i Köpenhamn; ”NatKike” som jag drev och utvecklade under 6 år där. ”Musik och Hälsa” har jag studerat ett år på Kungliga musikhögskolan i Stockholm.
Min musikaliska bakgrund är mest inom folkmusik och visor men även singer songwriter och musikal (musikalteaterprogrammet på gymnasiet). Förutom alla kortare kurser i sång, drama och friskvård så har jag gått ett år på folkmusiklinjen i Bollnäs, folksång och är utbildad andningsterapeut under ”Sorce Process and Breathwork” i Danmark i tre år."

www.woxhjulia.se

Datum:

Tid:

Plats: Stallet, Stenegård

Tillbaka