Hälsinge Låtverkstad spelar: Alla murars hemlighet

I slutet av juni spelar Hälsinge Låtverkstads ensemble på 25 ungdomar föreställningen “Alla murars hemlighet” i Järvsö. Sång, spel, dans vävs ihop med historien, som specialskrivits för Hälsinge Låtverkstad av Maya Lindh.

Människan är fri och skapande, men om vi fråntas vår frihet och möjlighet att skapa, vad händer då? Vem äger egentligen rätten till en plats eller en annan människas öde? Och alla murar som tornar upp sig runt om i världen och bara står där, vad tänker de egentligen på?
​​​
Hälsingemuren är en sån mur, som bara står där och vaktar i mörkret. Utanför muren hotar farorna, Ljusnan ringlar sig som en orm genom landskapet och bestämmer vad som är Öst och vad som är Väst. Straffet för den som bryter mot reglerna är hårt och Väldet ser allt…

Föreställningar:
18 juni kl 19.00 
19 juni kl 19.00 
20 juni kl 19.00 

Plats: Hälsinglands Träteater, Stenegård.

Biljettpris: 180 kr
Gratis för ungdomar upp till 18 år.
Biljetter bokas på www.kulturbiljetter.se eller via Stenegårds informationscentrum, tel 0651-34 00 21.

Övrig info:
- Platserna är onumrerade.
- Insläpp sker ca 15 min innan föreställningen.
- Föreställningen spelas utan paus och är cirka 1 timme lång.
- Föreställningen rekommenderas från 5 år.
- För bokning av rullstolsplats och plats till ledsagare, kontakta Stenegårds informationscentrum, telefon 0651-34 00 21 (öppet alla dagar 11-15).
- Ledsagare går gratis mot uppvisande av ledsagarbevis.

Varmt välkomna!

Hälsinge Låtverkstad drivs av studieförbundet Bilda med stöd av alla Hälsinglands kultur och musikskolor samt Kultur Gävleborg.

Datum:

Plats: Hälsinglands Träteater, Stenegård i Järvsö

Tillbaka