Engmans Kapell - Live från Stenegård

Engmans Kapell släpper nytt och ger exklusiv konsert på anrikt datum!

2020 firar Engmans 25 år som band. Detta skulle firas genom en galen idé: att under året spela i alla Hälsinglands orter.

Helgen som var (lördag den 16 maj) skulle bandet ha spelat på Vasateatern i Stockholm under en stor jubileumskväll med hemliga gäster. Året 2020 kommer som alla vet att gå till historien då inget blev som det var tänkt. Men som ledorden säger: ställ inte in – ställ om.

30 maj håller Engmans Kapell en spelning på Stenegård i Järvsö via den nystartade plattformen dramatix.tv – en biljettjänst för livestreamade spelningar.

Dagen innan giget släpps nya singeln "Farväl adjö". Datumet för spelning och släpp är medvetet valt – det är nämligen det datum som Engmans de senaste åren har inlett sommaren med en spelning på Nalen i Stockholm

– För oss som normalt spelar ca 100 spelningar per år så har tider av karantän inte bara varit ett ekonomiskt tapp. Det har även varit en tid av frustration att inte få göra det vi älskar mest – att träffa och spela för vår publik. I och med att vi såg att Sofia Karlsson skulle spela på en ny tjänst så såg vi en möjlighet och tänkte: nu har vi ju faktiskt en chans. Så nu kör vi ett gig, live från Stenegård den 30 maj. Det blir en fest för vår nya singeln och för att sommaren snart är här, kommenterar Pär Engman.

Förutom digitala biljetter kommer det säljas 30 stycken exklusiva biljetter för att få uppleva konserten på plats. Sällskapen kommer placeras med väl tilltaget avstånd från varandra för att utesluta risk för eventuell smittspridning.

Datum:

Tid:

Plats: Hälsinglands Träteater

Tillbaka