Boka Stenegård

Vill du fira någon av livets högtider, boka en sommarkonsert eller ordna en vacker lokal för ett viktigare möte i er verksamhet? Vi har scenplatser för större och mindre event både inomhus och utomhus. När det gäller dagkonferenser riktar vi in oss på mindre grupper upp till 25-30 personer. 

Här har vi samlat all information för er som vill boka in er på Stenegård. Kontakta oss så får du veta mer!


Dagkonferens

Sänk axlarna, släpp loss tankarna och njut av vacker utsikt i mötesrum med kunglig historia och modern teknik. Bjud in till möten på Stenegård du också, en plats där människor har mötts i över 1000 år. Under 2021 renoverades konferensrummen i Västra flygeln och de nya mötesrummen döptes efter Stenegårds grundare Julius Brun och hans hustru Carolina. Gårdsrestaurangen serverar mat och fika med lokala förtecken. Dagkonferenser bokas via Besökscentrum. Läs mer här!

Tillgängliga lokaler & platser

Kontakta Besökscentrum för mer information och bokning:

Besökscentrum

0651-34 00 21

stenegard@ljusdal.se


Livets högtider

Dop och vigslar på olika ställen i trädgårdsparken och minnesstunder på något av våra matställen är exempel på när Stenegård vävs in i viktiga och minnesvärda ögonblick i människors liv. Vill du fira någon av livets högtider på Stenegård – kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Tillgängliga lokaler & platser

Kontakta Mia Berndes för mer information och bokning:

Mia Berndes

Samordnare Event

0651-76 14 35

maria.berndes@ljusdal.se


Kulturscen

Hjärtat i verksamheten på Stenegård är kultur och några av Hälsinglands finaste kulturscener finns på platsen: Hälsinglands Träteater, Stora scenområdet med Ljusnans dalgång och Järvsö kyrka som backdrop, Stallet, Stenekällaren. Kontakta oss och berätta vad du vill arrangera så hjälper vi till att skapa bästa förutsättningarna. På Stenegård arrangeras allt från dansföreställningar i skogsgläntor, byafester, matfestivaler, stora konserter och marknader, och bluesklubb i Julius Bruns gamla potatiskällare.

Tillgängliga lokaler & platser

Kontakta Mia Berndes för mer information och bokning:

Mia Berndes

Samordnare Event

0651-76 14 35

maria.berndes@ljusdal.se


Lokaler

STENEKÄLLAREN

HÄLSINGLANDS TRÄTEATER

VÄSTRA KONFERENSEN

STORA SCENOMRÅDET

LILLA TRÄDGÅRDSSCENEN

STALLET