Stene Country i augusti!

Låt oss presentera Stene Country, en countrykonsert den 3 augusti och som även är startskottet för nästa års stora countryfestival här på Stenegård!

Det här året är det ingen mindre än Sveriges självklara countrydrottning sedan många år, Jill Johnson, som intar den stora scenen här på gården! Tillsammans med hennes band The Johnsons och support Emma Svensson Band kommer de att bjuda oss på en fantastisk sommarkväll fylld med en massa countrymusik!


⌁ 3 augusti 2024 | Stenegård, Järvsö
⌁ Insläpp: kl. 18:00
⌁ Evenemangsstart: kl. 19:00
⌁ Biljett ordinarie: 495 kr
⌁ Biljett ungdom upp till och med 17 år: 395 kr
⌁ Barn under 16 år endast i målsmans sällskap.
⌁ Bar och mat kommer att finnas på området. 
 Biljetter finns att köpa här

Hålltider och spelschema:
18.00: Grindar öppnas
19:00-19:45: Emma Svensson Band
20:00-21:30: Jill and The Johnsons

Om Jill and The Johnsons:
Jill Johnson behöver ingen närmare presentation. Som Sveriges självklara countrydrottning sedan många år och efter över 30 år som artist där hon bland annat har vunnit melodifestivalen 1998, givit ut ett flertal album och turnerat flitigt har det under senare år lett till det välsedda tv-programmet ”Jills Veranda” där olika gäster besökt henne i Nashville och utforskat countrymusiken. 

Jill and The Johnsons är ett sammansvetsat band som efter förra sommarens bejublade spelningar runt om i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten av vinterns säsong av På Spåret med över två miljoner tittare per program. Med bandet har Jill landat i ett nytt countrysound som blivit en nytändning både för henne och de andra i bandet.

Om Emma Svensson Band:
Emma Svensson har sina rötter i Ljusdal och har blivit känd som "Hälsinglands countrydrottning". När hon var 19 år reste hon själv till Nashville och har sedan dess varit där flera gånger och spelat live, skrivit musik och samlat inspiration. Senaste åren har hon spelat på några av nordens största countryfestivaler och haft fullspäckade sommarturnéer. En konsert med Emma innehåller kraftfulla texter med musik i countryns anda. Hon varvar musiken med personliga historier och ger publiken en chans att verkligen lära känna henne. 

Emma Svensson Band består av Emma Svensson, Samuel Edenvik, Johan Landemark, Johan Kalla och Joseph Spångberg. 

 

INFO STENEGÅRD

⌁ Det är ståplats som gäller men ta gärna med egen fällstol/filt att sitta på i mån av plats. 
⌁ Medhavd alkohol är EJ tillåtet
⌁ Stenegårds parkeringsplatser är begränsade så promenera gärna hit om du har möjlighet.

Tillbaka