Informatör sökes till Stenegård

Du kommer arbeta självständigt med marknadsföringen av Stenegård i Järvsö, ett besöksmål som årligen tar emot ca 150 000 besökare. Du ansvarar också för planering och genomförande av specifika evenemang samt ingår i bemanningen av Världsarvscentrum.
Du blir en del av ett litet team som gemensamt tar ansvar för planering och drift av gårdens olika verksamheter. Ditt huvudsakliga ansvar blir marknadsföring/information, men bemanning av Världsarvscentrum ingår och du bör vara beredd att rycka in där det behövs. Samverkan, planering och viss arbetsledning för tillfällig personal kan ingå.

Arbetsuppgifter
Löpande marknadsföring i sociala medier och på hemsida samt framtagning av verksamhetens behov av informationsmaterial. Bemanning av Världsarvcentrum ingår med bl a guidning, butiksförsäljning, beställningar, skyltning, bokningar till gårdens evenemang, biljettförsäljning, information om Stenegård och Världsarvet Hälsingegårdar via telefon, epost och besök.

Kvalifikationer/Utbildning
Kunskap och erfarenhet av grafisk formgivning med Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator samt datorvana i övrigt. Erfarenhet av marknadsföring via sociala medier som Facebook och Instagram. Önskvärt: Erfarenhet av guidning. Kunskap om hälsingegårdarna och världsarv. Erfarenhet av arbete i butik och besöksnäring. Du bör kunna kommunicera obehindrat på minst ett språk till förutom svenska (engelska, tyska, franska).

Övrigt
Du kommer att samarbeta med en mångfald av aktörer så stor vikt kommer läggas vid samverkansförmåga, kreativitet och gott värdskap där vi vill se goda referenser samt personlig lämplighet. Ansök med CV och personligt brev.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Tidsbegränsad anställning mellan januari till december 2020.

Deltid 50-100%.

Upplysningar lämnas av
T f verksamhetschef Roland Hamlin 0651-18086.

Sista ansökningsdag
2019-12-20

Läs mer
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=184430&MediaId=5

 

Tillbaka