Humorföreställningen "Mamma Ljuger" till Stenegård i sommar!

Nu kan vi med glädje meddela att publik- och skrattsuccén "Mamma Ljuger" äntligen kommer till Järvsö för att under tre kvällar i sommar inta Hälsinglands Träteater här på Stenegård! Hittills har över 50 000 personer, under fler än 100 föreställningar, skrattat till Mammas lögner framförda av humorduon Jan Bylund och Mattias Lundberg.

Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre? Det finns bara ett sätt att få reda på det; Hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.

Med utgångspunkt i dessa vardagslögner ger de dig en underhållande upplevelse som får dig att minnas din egen barndom, och kanske även inse att du själv sprider vidare dessa myter till dina barn.

Kom och skratta, och lär dig sanningen om varför det inte hjälper med Coca-cola mot magsjuka, att det inte finns någonting som heter växtvärk. Att gratis är inte alltid gott och att ditt rum aldrig har sett ut som en svinstia. Vad än mamma säger!

Men Pappa då? Hur kommer det sig att det bara är han som vet hur man bäst packar en bil och alltid är den som grillar köttet medan mamma lagar all annan mat? Ligger det i generna eller är det pappas enda sätt att få lite uppskattning?

Jodå, Pappa får vara med, med detta är främst en hyllning till Mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma.

Mamma är utan tvekan det bästa som finns, MEN; Det är nästan bara i Emil i Lönneberga som du kan få blodförgiftning och det är inte alls farligt att hålla tillbaka en nysning! Eller…?

_____________________

Komikern, TV-profilen och författaren Jan Bylund och Psykologen, underhållaren och författaren Mattias Lundberg har jobbat tillsammans i 10 års tid med föreläsningen Jäkla Människa och succéboken och humorföreställningen ”Den Lyckliga Pessimisten”. Mamma Ljuger är deras tredje projekt och har lockat fulla hus runt hela Sverige.

⌁ 25-27 juli 2024 | Stenegård, Järvsö
⌁ Insläpp: kl. 18:30

⌁ Evenemangsstart: kl. 19:00
⌁ Speltid: 90 min
⌁ Biljett parkett: 395 kr
⌁ Biljett läktare: 375 kr
 Biljetter finns att köpa här

 

Du erhåller din biljett direkt vid betalning. Betalning kan ske via Klarna eller med ditt bankkort. Kontakta oss på Stenegård vid särskilda behov (rullstol, eller andra särskilda villkor), så hjälper vi dig. Du når oss via telefon 0651 - 34 00 21 eller via e-post stenegard@ljusdal.se

 

Tillbaka