Aktuellt

Upplev Diggiloo 2019 med mellovinnaren John Lundvik!

Diggiloo återvänder till Stenegård den 20 juli! Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad. Mellovinnaren John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. Vi ses i sommar!

 

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

 

BILJETTER

På de allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer. 
Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com

Biljetter bokas på www.diggiloo.com alternativt telefon 0455-61 97 00.
Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kr tillkommer. 
Grupper (över 30 personer), bokas via pauline@krall.se

Biljettpris från 395 kr. Två barn t.o.m. 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).


Insläpp kl 17

Showstart kl 19

 

PRESSKONTAKT

Magnus Stråberg mail: pr.company@tele2.se telefon 070-516 60 90.

 
BÖRJA UPPLADDNINGEN PÅ WWW.DIGGILOO.COM

 

Läs mer

Fira påsken tillsammans på Stenegård!

Välkomna våren och ljuset tillsammans då gården håller öppet! Under långfredagen är det dessutom PÅSKKARNEVAL och aktiviteter för familjen!

Öppet LÅNGFREDAG, PÅSKAFTON, PÅSKDAGEN i butiker, bageri, galleri, Världsarvscentrum och Gårdsrestaurangen kl 11-15.

  • Vårsalong hos Kulturkossan: DRÖMMAR av 100 konstnärer!
    Läs mer HÄR.

  • På långfredag anordnas PÅSKKARNEVAL för alla barn och dessutom familjeaktiviteter - påskpyssel, tovning samt häst och vagn.
    Läs mer HÄR.

Välkommen till Stenegård!

 

Läs mer